Categorie Vragen & Antwoorden


Vragen & Antwoorden

Hoe om te gaan met wormen in uien

Vrienden goede avond! Nu kwam ik naar de tuin en ontdekte dat iemand mijn ui van binnen at. Wat een gele wormen. Is dat de uivlieg? of iemand anders? Maar de boog is al zo groot. Hoe vechten? Hoe spuiten? Tags: Plagen, Plagen 582 x bekeken | 13/06/2016 01:05 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (a) In mijn huisje eet iemand rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit?
Lees Verder
Vragen & Antwoorden

Wat te doen als de pruim groen fruit heeft

Vrienden, vertel me, wat kan ik nu met de pruim doen? Vruchten vallen, half groen en half donker verwend Tags: planten 242 x bekeken | 06/12/2016 02:17 Recente vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) iemand eet rode bietenbladeren en wortelbladeren in mijn datsja. Wie is dit?
Lees Verder
Vragen & Antwoorden

Klimrozen bloeien niet, wat te doen

Hallo, ik heb twee klimrozen, maar ze bloeien niet, ik wil het weggooien, maar wat jammer om te doen? Tags: Disease 1011 keer bekeken | 17/06/2016 13:12 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) Iemand eet rode bietenbladeren en wortelbladeren in mijn datsja. Wie is dit? en hoe ermee om te gaan?
Lees Verder
Vragen & Antwoorden

Grijze schimmel op de basilicum

Vertel me alsjeblieft hoe ik grijze basilicum kan verwijderen. Bedankt! 825 keer bekeken | 13/06/2016 16:02 Recente vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg. In mijn huisje eet iemand rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit? en hoe ermee om te gaan? Bedankt voor de eerdere vraag aan Victor Wat voor soort ongedierte en hoe de plant te genezen?
Lees Verder
Vragen & Antwoorden

Wat is er gebeurd met tomaten, pompoen en courgette

Welkom! Vertel me, alsjeblieft, wat is er gebeurd met mijn tomaten, pompoen en courgette? Getransplanteerde tomaten onder bogen (spanbond), pompoen en courgette een week geleden in de volle grond. De bladeren werden wit, bijna alle courgettes verdwenen. Ik schonk onmiddellijk alles in en sloot de pompoen met zwarte spanbond. Denk je dat ze zullen vertrekken? Tags: Disease, Disease 205 keer bekeken | 06.
Lees Verder
Vragen en antwoorden

Welke grond is vereist voor het kweken van heide in de tuin

Ik wil proberen heide op het perceel van de tuin te planten als een haag. Doorzocht het netwerk, veel informatie, maar zeer controversieel. De belangrijkste vraag is eigenlijk de bodem. Ondanks de bescheidenheid van heide wordt zijn liefde voor zure bodems overal opgemerkt. Op mijn site is de bodem misschien niet geschikt en wil ik niet tevergeefs tijd verspillen.
Lees Verder
Vragen en antwoorden

Hoe zich van cederkevers te ontdoen

Hallo, vertel me, alsjeblieft, er groeit een grote en mooie ceder in het land. Hij begon wat insecten te eten. Het zijn er veel, het begon geel te worden, we weten nog niet hoe we het water moeten geven. Vertel het me. Tags: Diseases, Pests 206 keer bekeken | 06/11/2016 20:26 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) Iemand eet rode bietenbladeren en wortelbladeren in mijn datsja. Wie is dit?
Lees Verder
Vragen & Antwoorden

Welke bodemverwarming in een kas is beter

Welke bodemverwarming in een kas is beter kabel of film met infraroodstraling Tags: Serres, Serres 635 views | 06/07/2016 14:01 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg. In mijn huisje eet iemand rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit? en hoe ermee om te gaan?
Lees Verder
Vragen & Antwoorden

Hoe rozen te beschermen tegen een koude breuk

Goede dag allemaal! Vertel me, in Moskou is het +5 's nachts. Vandaag heb ik iemand overgehaald om naar het huisje te gaan, om alles te beschermen. Adviseren wat te doen met rozen? Kan ik onder de flessen bedekken? Het feit is dat ik dan pas op de 17e het land bereik. Zullen ze niet spuiten als het weer warmer wordt? Tags: Disease 274 weergaven | 07.06.
Lees Verder
Vragen en antwoorden

Er gebeurt iets met ficus

Ik heb veel kamerplanten, ik heb onlangs gemerkt dat witte vlekken met geelachtige vlekken op de ficus verschenen, en ze zijn alleen op nieuwe bladeren, alles is in orde met de oude. Ik weet niet wat ik een paar vellen moet afsnijden, maar elke volgende zijn alle vroege bloesems al verwend. En ik vraag me af of dit besmettelijk is?
Lees Verder
Vragen en antwoorden

Hoe balkontomaten en komkommers te voeren

Hoe balkontomaten en komkommers te voeren? Ziek en ging door met groeien, maar lijkt de komkommer op een bepaald moment te zijn gestopt? Tags: Meststoffen, Meststoffen 367 x bekeken | 06/10/2016 01:20 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg. In mijn huisje eet iemand rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit?
Lees Verder
Vragen & Antwoorden

Kan knoflook nog worden geplant

Vertel me alsjeblieft, kan knoflook nog worden geplant? Zal opgroeien? Tags: Vegetables 196 keer bekeken | 06/08/2016 02:55 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) Iemand eet rode bietenbladeren en wortelbladeren in mijn datsja. Wie is dit? en hoe ermee om te gaan? Bedankt voor de eerdere vraag aan Victor Wat voor soort ongedierte en hoe de plant te genezen?
Lees Verder
Vragen & Antwoorden

Wie kool eet en hoe het ongedierte te vernietigen

Hallo Vertel me alsjeblieft, wie kool eet en hoe het ongedierte te vernietigen? Voor het eerst in mijn leven heb ik een tuin geplant. Bedankt Tags: Pests, Pests 184 keer bekeken | 06/09/2016 21:02 Recente vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) Iemand eet rode bietenbladeren en wortelbladeren in mijn datsja. Wie is dit?
Lees Verder
Vragen en antwoorden

Hoe kan ik appel, kers, pruim, bes van bladluizen behandelen?

Goede avond! Vertel me, wat kan er nu worden gesproeid op bladluizen van appel, kers, bes, pruim? Gewoon een bewaker dit jaar, bladluizen zijn overal. En dus wil ik mijn werk redden. Tags: Plagen, Plagen, Plagen, Plagen, Planten 429 x bekeken | 13/06/2016 10:32 uur Recente vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) iemand eet rode bietenbladeren en wortelbladeren in mijn datsja. Wie is dit?
Lees Verder
Vragen & Antwoorden

Hoe aardbeien te genezen

Hallo, hoe zit het met mijn aardbeien? Ze was het tweede jaar, ze was zo mooi, en hier is het. Vandaag heb ik het met fytosporine behandeld, wat ik dan niet weet, een paar struiken zijn over het algemeen opgedroogd. Help alsjeblieft met advies, het is zo zielig om zonder aardbeien te zijn. Tags: Disease, Meststof 280 x bekeken | 06/08/2016 01:14 Laatste vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg. In mijn huisje eet iemand rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit?
Lees Verder
Vragen en antwoorden

Welke paddenstoelen zijn effectiever om te groeien in de kelder van de garage

Vertel me alsjeblieft! Er is een grote gratis garage met een kelder voor twee kamers. Ik zou graag willen weten welke paddenstoelen efficiënter zijn om in de kelder te kweken en of ze in de bovenste zone kunnen worden gekweekt. Ik heb gelezen over het kweken van oesterzwammen, het is raadzaam om kant-en-klare zakken met zaagsel en kunstmest te nemen, maar dan zie je echt niet de inkomsten uit de verkoop.
Lees Verder
Vragen & Antwoorden

Hoe peper en aubergines langdurig regenen en afkoelen kunnen helpen

Goedemiddag, vertel me, ik heb peper en aubergine in de paddock geplant, maar aanhoudende regen begon en de temperatuur daalde 's nachts naar 3 graden. Wat moet er gebeuren, hoe planten helpen? Tags: Ziekten, Ziekten, Zaailingen, Serres 522 x bekeken | 06/08/2016 15:52 Recente vragen: Er is een foto van mos, maar ik weet de naam niet. Victor vroeg (bij mij thuis) Iemand in het land eet rode bietenbladeren en wortelbladeren. Wie is dit?
Lees Verder